Wij zijn Hout met Historie

Wij zijn Hout met Historie.

Wij verzamelen oud hout door heel Europa. Oud hout is volgens ons namelijk meer dan alleen een grondstof, het vormt een product dat je moet voelen én ervaren. Daarom geloven wij dat je dit hout moet vinden en bij de beste makers moet brengen.

Houtjutters

Wij zijn houtjutters. Wij zijn continu op zoek naar oud hout met karakter. Van authentieke eiken wagonplanken van treinwagons en barnwoodplanken uit oude boerderijen; tot aan eiken bielzen en meerpalen afkomstig uit oude havens. Onze voorraad bestaat uit een groot assortiment aan het beste en meest unieke hout.

Wij staan 100% achter ons product en de service die we bieden:

  • Uniek hout voor elk specifiek doel
  • Snelle levering uit een grote voorraad
  • Inruilen mogelijk
“Wij verzamelen het beste en meest unieke hout en zorgen dat de geschiedenis van dit hout voort kan leven in mooie, nieuwe producten.”

Inspirators en verbinders

Bij Hout met Historie maken we zelf geen eindproducten: wij zetten ons in om oud hout te vinden, te bewerken en makers hiermee te inspireren én te verbinden. Wij stimuleren hergebruik van hout, door dit te leveren aan een netwerk van gepassioneerde en inspirerende (meubel)makers door heel Nederland. Zo genereren wij een markt voor deze makers en helpen we samen de wereld aan mooie, nieuwe producten.

Hout met Historie Certificaat

Wij bieden alleen authentiek oud hout aan, geselecteerd op kwaliteit. Deze garantie zie je terug in het Hout met Historie certificaat. Al ons hout is:

  • Gegarandeerd duurzaam
  • Nooit ‘nieuw en bewerkt’
  • Onlosmakelijk verbonden met een uniek verleden